Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018

ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟΣ (ξανά) ο Κεμάλμπουτάρ: «ΑΚΡΑΙΟΙ όσοι κάνουν συλλαλητήρια» για τη Μακεδονία μας. Ενω οι παρελάσεις των πούστηδων που συμμετέχει είναι .. φυσιολογικές. (ΒΙΝΤΕΟ)


Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης παραβρέθηκε στην τελετή αγιασμού των υδάτων στην παλιά παραλία και κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις του μητροπολίτη Άνθιμου πως "Μακεδονία είναι Ελλάδα" τόνισε ότι "ούτε εγώ ούτε ο Μητροπολίτης εκφράζουμε την εξωτερική πολιτική της χώρας, ούτε την χαράσσουμε. Εγώ ξέρω ότι με τους γειτόνους μας πρέπει να έχουμε καλές σχέσεις».

Ο ίδιος επανέλαβε πως διαφωνεί με το συλλαλητήριο που διοργανώνεται στην 21 Ιανουαρίου αλλά και τις υπόγραφες που συγκεντρώνονται  για τον όρο «Μακεδονία».



«Διαφωνώ και έχω πει κακές λέξεις για τα συλλαλητήρια. Αυτά τα συλλαλητήρια δεν εκφράζουν την κοινή γνώμη. Δεν μπορεί ο καθένας να τσιρίζει και να φωνάζει ότι θέλει στους δρόμους. Δεν μπορεί σε μία τέτοια φάση να υπάρχουν ακραίες αντιλήψεις. Στα Σκόπια δεν κάνουν συλλαλητήρια», δήλωσε ο κ. Μπουτάρης.




(Σχόλιο δικὸ μου) Τὶ μᾶς λὲς ρὲ «ἀνθέλληνα μπεκρούλιακα»;

Ἡ ἀντίδρασὴ μας στὸ ξεπούλημα τοῦ ὀνόματος τῆς Μακεδονίας μας, εἶναι τσίριγμα καὶ φωνὲς τοῦ καθενὸς;

Οἱ 130.000 ὑπογραφὲς μέσα σὲ δύο μέρες, δὲν ἐκφράζουν τὴν κοινὴ γνώμη;
Πήγαινε νὰ πιείς κανὰ καφὲ νὰ ξεμεθύσεις καὶ νὰ μᾶς ἀφήσεις ἤσυχους!



[Πηγὲς]http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2018/01/blog-post_126.html 
http://www.pronews.gr/elliniki-politiki/659154_g-mpoytaris-ego-xero-oti-me-toys-geitonoys-mas-prepei-na-ehoyme-kales

«Τριβέλι Πᾶνος»  



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!