Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018

Πάρτε α ν ά σ ε ς! Μένει (η κ.Υπουργός) Κολωνάκι, αλλά εισπράττει επίδομα ενοικίου για την ...ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ!!! (Πόσα; Μόνον ...29.000 ευρουλάκια!!!)

ΒΡΕ ΤΗΝ ...'ΤΣΙΦΤΙΣΑ' ΤΗΝ ΚΥΡΑ-ΡΑΝΙΑ...
ΣΚΕΤΟ 'ΣΠΙΡΤΟ' , Ε; Ε; Ε;

Αποτέλεσμα εικόνας για ράνια αντωνοπούλου

Τα τελευταία δυόµισι χρόνια, η εξ Ηνωµένων Πολιτειών Αµερικής ορµώµενη (Υπουργός!) κυρία Αντωνοπούλου έχει λάβει συνολικά 29.000 ευρώ από το ελληνικό ∆ηµόσιο ως ...επίδοµα ενοικίου για το διαµέρισµα στο οποίο διαµένει στο Κολωνάκι, µε µια απλή δήλωση στο υπουργείο Εργασίας, η οποία αναφέρει ότι είναι µόνιµη κάτοικος ...ΗΠΑ (!) και ότι δεν έχει κατάλληλη (!!!) προς διαµονή κατοικία στον Νοµό Αττικής. 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

Αποτέλεσμα εικόνας για ράνια αντωνοπούλου


Για να συµβούν τα παραπάνω, η κυρία Αντωνοπούλου έκανε χρήση της δυνατότητος που δίνει το …τρίτο Μνηµόνιο.

Το θέμα έφερε στο φως δημοσιότητας η εφημ. 'Ελεύθερος Τύπος', που ανέφερε ότι η κ. Αντωνοπούλου η οποία είναι και εξωκοινοβουλευτική υπουργός, λαμβάνει 1.000 ευρώ το μήνα από το κράτος ως έξοδα ενοικίου. 

Αποτέλεσμα εικόνας για ράνια αντωνοπούλου

Μάλιστα, σύμφωνα με την εφημερίδα, η απόφαση για την κάλυψη ενοικίου της εξωκοινοβουλευτικής υπουργού υπογράφεται από τις υπηρεσίες του υπουργείου όπου η ίδια προΐσταται! 

Η εξωκοινοβουλευτική - αναπληρώτρια Υπουργός Εργασίας Ράνια Αντωνοπούλου ζητά και εισπράττει από το Κράτος 12.000 ευρώ ετησίως για το ενοίκιο στο σπίτι της στην Αθήνα, παρ’ όλο που, μαζί με τον επίσης Υπουργό σύζυγό της αποτελούν την ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΗ οικογένεια της ελληνικής Κυβερνήσεως, με ακίνητα, μεταξύ άλλων, στην ...Νέα Υόρκη και την Σύρο.

Στο πόθεν έσχες της κυρίας Αντωνοπούλου δηλώθηκαν ετήσια εισοδήµατα 70.000 ευρώ, µετοχές συνολικής αποτιμήσεως περίπου 300.000 $ ΗΠΑ και καταθέσεις άνω των 250.000 $  στην 'J.P Morgan'. 

Σχετική εικόνα

Κι όλα αυτά χωρίς, να συνυπολογίζονται τα πλουσιότατα περιουσιακά στοιχεία του συντρόφου της, υπουργού Οικονοµίας, ∆ημήτρη Παπαδηµητρίου. (Θυμίζουμε ότι διετέλεσε προέδρος του "αμερικανικού" Ιδρύματος 'Levy' στις ΗΠΑ...)

Στο ίδιο πόθεν έσχες ο σύζυγός της, υπουργός Οικονομίας, δήλωσε χαρτοφυλάκιο με μετοχές, αμοιβαία και άλλα επενδυτικά προϊόντα αξίας 2.725.881 $. 
Την ίδια χρονιά ο κ. Παπαδημητρίου δήλωνε εισοδήματα 453.429 δολλάρια.

Σάλος με την πληρωμή ενοικίου της Ράνιας Αντωνοπούλου από την κυβέρνηση | Newsit.gr

Το χαρτοφυλάκιο αυτό, σύμφωνα με το Πόθεν Έσχες του το κατείχε το 2015, όταν δεν είχε ακόμα υπουργοποιηθεί.

Το ζευγάρι των δύο υπουργών, διαθέτει διαμέρισμα 110 τ.μ. στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά και μία βίλλα στην Σύρο 300 τ.μ. με 180 τ.μ. βοηθητικούς χώρους σε οικόπεδο 4.950 τ.μ. 
Η βίλλα διαθέτει και μία πισίνα 80 τ.μ....

[ΠΗΓΗ:http://ixnos.blogspot.gr/2018/02/blog-post_63.html]

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!