Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018

ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕΓΑΛΗ! ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ εγκαταστάσεις λίγα μέτρα απο τα ΙΜΙΑ τα μεμέτια...



(ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ τα τουρκο-μογγολάκια ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΚΑΙ EΛΑΧΙΣΤΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΝΗΣΙΔΕΣ ΜΑΣ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ!)
Οι προετοιμασίες για την κατασκευή του παρατηρητηρίου δίπλα σε έναν οθωμανικό πύργο ηλικίας 350 ετών, ξεκίνησαν - πυρετωδώς! - στην ακτή Γκιουμουσλούκ του Μπόντρουμ (Αλικαρνασσός).

 Αποτέλεσμα εικόνας για cumhuriyet


Το παρατηρητήριο θα χρησιμεύει, όπως γράφει τουρκική εφημερίδα, για να ελέγχονται οι κινήσεις των ελληνικών στρατιωτικών μονάδων καθώς και προσφύγων και παράτυπων μεταναστών, ενώ θα εποπτεύεται και η περιφέρεια Ντιντίμ του Αϊδινίου καθώς και η περιοχή ανάμεσα στο Μπόντρουμ και την Ντάτσα. 

Ήδη έχουν μεταφερθεί στην νησίδα Τσαβούς μια δεξαμενή νερού και μια γεννήτρια που θα χρησιμοποιηθούν για την ανέγερση του παρατηρητηρίου. 
Νωρίτερα, μια άλλη τουρκική εφημερίδα, η 'Cumhuriyet', είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες με εκσκαφείς στην παραλία Γκιουμουσλούκ επισημαίνοντας, ότι οι εργασίες άρχισαν προχθές με εντατικούς ρυθμούς...

[Πηγή:http://ixnos.blogspot.gr/2018/02/blog-post_97.html]

----------------------------------------

Έλληνες, να έχουμε την προσοχή μας τεταμένη όσο γίνεται, επειδή οι ημέρες είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ "πονηρές", με έναν σουλτάνο "μαινόμενο" και στριμωγμένο ατελείωτα, αφού ΗΔΗ πλήθος φερέτρων τούρκων νεκρών νεαρών στρατιωτών απο το μέτωπο της Συρίας, καταφθάνει συνεχώς για να κηδευθούν μέσα σε πολύ οδύνη και κλάμα...
Άρα "κάπου αλλού" σίγουρα έχει "ανάγκη" (εντόνου μάλιστα) αντιπερισπασμού του λαουτζίκου του...
Και αντιλαμβανόμεθα ΑΠΑΝΤΕΣ που "πέφτει" αυτό το "αλλού"...


"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!