Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018

ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ, ΠΟΥ ΘΑ ..."ΘΥΣΙΑΣΘΕΙ" για τήν Μακεδονία ΜΑΣ... (Άσε Πανούλη σε μάθαμε...)







Ενώ η προδοσία του ονόματος της Μακεδονίας μας είναι θέμα χρόνου, καθώς το παιχνίδι είναι στημένο κι από πριν ξεπουλημένο, ο Καμμένος θυμήθηκε τις… διαφωνίες του.




Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ


Σχετική εικόνα
Έτσι, κατά την νυχτερινή ομιλία του στην Βουλή για το θέμα 'Novartis', ψέλλισε πως… διαφωνεί (!!!) με τους χειρισμούς της κυβερνήσεως και θα κάνει ότι μπορεί (δηλαδή ;;;;;;;;;;;;;;) για να μην δοθεί το όνομα «Μακεδονία»: «Διαφωνώ με τους χειρισμούς της κυβερνήσεως για το Σκοπιανό και θα κάνω τα πάντα (ΔΗΛΑΔΗ - ΔΗΛΑΔΗ ;;;;;;;;;;) για να μην δοθεί το όνομα Μακεδονία».

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ

Τα πολλά λόγια είναι φτώχια! 

Το μόνο που μπορεί να κάνει, είναι να δεσμευτεί δημοσίως – έστω και τώρα, κάλλιο αργά παρά ποτέ! - πως θα παραιτηθεί από υπουργός και θα αποσύρει την στήριξή του στην κυβέρνηση, αν ο Τσίπρας προδώσει το όνομα της Μακεδονίας. 

Αλλά, δεν το κάνει. 
Τα υπόλοιπα είναι για ψεκασμένους  κ ο υ τ ο χ ο ρ τ ο φ ά γ ο υ ς!

(ΥΓ): Είπε κι ένα… ανέκδοτο ο υπουργοπάνος: «Τα Ίμια είναι ελληνικά νησιά και φυλάσσονται από τις Ένοπλες Δυνάμεις και το Λιμενικό. 
Τα προστατεύουμε και τα υπερασπιζόμαστε ανεξαρτήτως κόμματος». 
Και σίγουρα, θα γέλασε με την ψυχή του ο Ερντογάν Πασάς, αν πληροφορήθηκε την δήλωση!

[ΠΗΓΗ:https://ethnikismos.net/2018/02/22/%CE%BA%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CF%83-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%86%CF%89%CE%BD%CF%89-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CE%BE%CE%B5%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BF/]

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!