Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018

ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΙΩΤΙΑ !!! («ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΝΤΑΞΗ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ»)

ΤΙ ΛΕΝΕ ΑΡΑ ΓΕ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ;

ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ .... Τ Α Χ Α ; ; ;

ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΡΩΤΗΣΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ!

ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΩΣ ΤΕ;

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΔΙΝΕ ΣΗΜΑΣΙΑ;



Μνημόνιο (για όλους υπάρχει ένα Μνημόνιο…) συνεργασίας για την υλοποίηση πιλοτικού προγράμματος με τίτλο «HELIOS» (Hellenic Integration System), για «την κοινωνική ένταξη προσφύγων και μεταναστών» υπέγραψαν οι (ΠΟΛΥ-"ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ"...) Μουζάλας και Μπαλάφας εκ μέρους του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής (Λαθρομετανάστευσης), οι δήμαρχοι Θήβας (ψοφοδεξιός) και Λιβαδειάς (συριζοκαμμενική) και ο επικεφαλής του ελληνικού γραφείου του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης στην έδρα του υπουργείου...
Αποτέλεσμα εικόνας για νομος βοιωτιας χαρτης

Πρόκειται για ένα πιλοτικό πρόγραμμα που θα επεκτείνει τις παροχές που ήδη προσφέρονται στα «προσφυγάκια», όπως η (δωρεάν φυσικά…) στέγαση σε διαμερίσματα, η χρηματική βοήθεια και η (επίσης δωρεάν…), στην «συμβουλευτική εργασίας, την κοινωνική υποστήριξη, την τεχνική κατάρτιση και την διευκόλυνση της πρόσβασης σε τοπικές υπηρεσίες».

Για να το κάνουμε λιανά, το βαρύγδουπο αυτό πρόγραμμα θα βρίσκει και δουλειές στα «προσφυγάκια», ειδικά στον αγροτικό τομέα, στα πλαίσια της πλήρους ενσωμάτωσής τους στην ελληνική κοινωνία, μιας και θα μείνουν εδώ  μ ό ν ι μ α !

Γιατί δεν υπάρχει ένα παρόμοιο «πιλοτικό πρόγραμμα» για να βρίσκουν δουλειές οι Έλληνες άνεργοι; 
Για να απελπιστούν και να «ξεκουμπιστούν» από την Ελλάδα, αναζητώντας καλύτερη τύχη στο εξωτερικό, όπως έχουν κάνει τα τελευταία χρόνια περίπου 500.000 Έλληνες, στην πλειοψηφία τους νέοι. 

(ΑΛΛΕΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΓΙΑ 710.000 ΝΕΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ "ΠΗΡΑΝ ΤΩΝ ΟΜΜΑΤΙΩΝ ΤΟΥΣ"...)

Βλέπετε, στην μνημονιακή Ελλάδα της ψεκασμένης «πρώτης φοράς αριστερά» δεν χωράνε όλοι και πρέπει να του δίνουν οι ιθαγενείς, για να δώσουν χώρο στα «προσφυγάκια»!

[ΠΗΓΗ:https://ethnikismos.net/2018/02/15/%CE%BC%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B2%CE%BF%CE%B9%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BA%CE%BF%CE%B9/]

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!