Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018

ΟΧΙ, ΟΧΙ, ΟΧΙ, ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ...ΠΛΑΚΑ ! Ο κ.Πρέσβυς κ ά λ ε σ ε τον κυρ-Βασίλη για ..."ε π α φ έ ς"!!!



Αποτέλεσμα εικόνας για αμερικανική πρεσβεία αθήνα


(ΠΩ, ΠΩ, ΠΩ, "ΜΕΓΑΛΕΙΑ" Ο κυρ-Βασίλης...

ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ "ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ" Ο κ.ΠΡΕΣΒΥΣ;)
Ποιος το περίμενε μια φορά κι έναν καιρό, πως θα’ ρχόταν ημέρα που ο ...πρόεδρος Βασίλης θα διάβαινε τις πύλες της αμερικανικής πρεσβείας! Κι όμως, ήρθε!

Αποτέλεσμα εικόνας για τζέφρυ πάιατΣχετική εικόνα

Αποτέλεσμα εικόνας για Λεβέντης

Συνάντηση, λοιπόν, με τον πρέσβη των ΗΠΑ, Τζέφρι Πάϊατ, είχε ο πρόεδρος Βασίλης της Ένωσης ...Φραπέδων! 
Σύμφωνα με ανακοίνωση του λεβέντικου κόμματος, «η συζήτηση των δύο ανδρών περιστράφηκε γύρω από τις εξελίξεις στο θέμα της Novartis, αλλά και στο ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων», αλλά σημασία δεν έχει τι συζήτησαν (τι εντολές έδωσε ο πρέσβης στον πρόεδρο Βασίλη, για να ακριβολογούμε…), αλλά μόνο και μόνο ότι συναντήθηκαν και «συζήτησαν».

Σχετική εικόνα

Το γεγονός ότι έχει πέσει τόσο χαμηλά η πλανηταρχία και στηρίζεται πλέον σε Λεβέντηδες, Καμμένους, Σταυροθεοδωράκηδες και λοιπούς παλιάτσους της πολιτικής (για να είμαστε και μέσα στο αποκριάτικο κλίμα των ημερών…), είναι αναμφισβήτητο δείγμα της παρακμής της! 

Αποτέλεσμα εικόνας για Λεβέντης

Κι αυτό είναι πολύ θετικό για την Ελλάδα και τον κόσμο ολόκληρο!

[Πηγή:https://ethnikismos.net/2018/02/13/%CE%BC%CE%B5%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CF%80%CF%81%CE%B5%CF%83%CE%B2%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%B3/]
---------------------------------------------

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: ΜΠΑΣ ΚΑΙ "ΨΑΧΝΕΙ" ΝΑ ΒΡΕΙ 'ΕXTRA' "ΚΟΥΚΙΑ" Ο κ.ΠΡΕΣΒΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, ΑΦΟΥ Ο "ΣΤΡΑΤΑΡΧΗΣ" ΥΠΟΥΡΓΟΠΑΝΟΣ - μέ τους 'ΑΝΕΛ' - ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ "ΗΡΩϊΚΗ ΕΞΟΔΟ", ΛΟΓΩ συριζο-ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ; Ε;
ΟΠΟΤΕ "ΞΕΠΕΣΕ" ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΚΥΡ-ΒΑΣΙΛΗ;
ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ...


"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!