Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018

Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΣΙΠΡΑ! ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΕΝΑ ΣΚΑΣΜΟ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΞΟΦΛΗΣΕΙ ΤΑ ΠΟΣΑ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!


Αυτός είναι ο Πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ κ. Σωτήρης Μπερσίμης. Ωραία κόλπα έχετε μάθει εκεί στον ΕΟΠΥΥ κύριε Μπερσίμη. Στο Πανεπιστήμιο, απ'ότι γνωρίζουμε (χώρος από τον οποίο προέρχεστε) δεν τα διδάσκουν αυτά! 
Το βρώμικο κόλπο του ΕΟΠΥΥ και της κυβέρνησης Τσίπρα απέναντι στους ιδιώτες-ελεύθερους επαγγελματίες. Ο Οργανισμός χρωστάει ένα...


σκασμό λεφτά, δισεκατομμύρια ευρώ στους ιδιώτες, δεν τους πληρώνει, το πιο βρώμικο όμως είναι ότι εμφανίζει στους δανειστές καταστάσεις ότι έχει αποπληρώσει τα ποσά που οφείλει!
Το κόλπο-απάτη έχει ως εξής: μεταφέρουν τα ποσά που χρωστάει ο ΕΟΠΥΥ από τις καταστάσεις χρεωστικών προς τις καταστάσεις πιστωτικών, χωρίς όμως να γίνεται τελική εκταμίευση των χρημάτων. Τα ποσά δηλαδή που οφείλει ο ΕΟΠΥΥ εκδίδονται προς πληρωμή, αλλά αυτά...φρενάρουν στο ταμείο, χωρίς να εκταμιεύονται...ποτέ από τα Ταμεία των τραπεζών! Όμως, με αυτή την κίνηση του ΕΟΠΥΥ, τα χρήματα που οφείλει, από χρεωστικά γίνονται πιστωτικά και ας μην έχουν πληρωθούν ποτέ! 

Ελεύθεροι επαγγελματίες που διαμαρτύρονται σωρηδόν για τα χρήματα τα οποία τους οφείλουν και δεν εκταμιεύονται από τις τράπεζες, είτε δεν λαμβάνουν καμία απάντηση είτε τους απαντούν προφορικά "ο Επίτροπος εμπόδισε την εκταμίευση διότι ζητά κάποιες διευκρινήσεις περισσότερες..."! Βλακείες δηλαδή! 
Το κόλπο είναι δεδομένο όσο και βρώμικο. Επαγγελματίες οι οποίοι έχουν να πληρωθούν εδώ και 7 με 8 χρόνια, και μετά το "κούρεμα" που αποδέχτηκαν από τον ΕΟΠΥΥ, περιμένουν ακόμη να πληρωθούν, την ίδια ώρα που ο ΕΟΠΥΥ έχει κάνει τη δουλειά του εξαφανίζοντας λογιστικά τα οφειλόμενα, αφού με μια λογιστική κίνηση τα ποσά, από χρεωστικά θεωρούνται πιστωτικά, χωρίς όμως να έχει εκταμιευθεί ούτε ένα ευρώ! Παράλληλα εμφανίζονται στους δανειστές ως καλά παιδιά, με πρωτογενές πλεόνασμα και με τον ΕΟΠΥΥ να μην χρωστά στους ιδιώτες!!! 
Έτσι, η κυβέρνηση και ο Τσίπρας κοκορεύονται για το πρωτογενές πλεόνασμα, για την οικονομία ότι πάει μπροστά, για τις...υγιείς Τράπεζες και με τους δανειστές να μοιράζουν εύσημα στην κυβέρνηση των απατεώνων ότι η οικονομία και η ανάπτυξη στην Ελλάδα πήραν μπροστά! 

Παρακάτω δείτε την επιστολή διαμαρτυρίας που έστειλε ιδιώτης προς τον ΕΟΠΥΥ, χωρίς να λάβει καμία απάντηση. 
[Πηγὴ]http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr
«Τριβέλι Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!