Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑΝΕ, Ή ΟΧΙ; ΤΟΝ Τούρκο Στρατιωτικό Ακόλουθο, που ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΜΑΣ, τόν Ιούλιο του 2015, ΓΙΑΤΙ τον αφήσαμε ΑΜΕΣΩΣ να φύγει ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;

ΜΑΣ  Κ Ο Ρ Ο Ϊ Δ Ε Υ Ο Υ Ν!
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΑ ΚΑΙ  Α Π Ρ Ο Κ Α Λ Υ Π Τ Α !

Αποτέλεσμα εικόνας για turkish army officer
H ΑΝΩΤΕΡΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟ ΤΟΥΡΚΟ
ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ, ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  
Πιο συγκεκριμένα τον Ιούλιο του 2015 Τούρκος στρατιωτικός ακόλουθος συνταγματάρχης, συνελήφθη στην περιοχή της Ρόδου να φωτογραφίζει στρατόπεδο με συνοδό, μια νεαρή γυναίκα... 
Αποτέλεσμα εικόνας για ΡΟΔΟΣ

Κατά την σύλληψη τους μάλιστα από Έλληνες στρατιωτικούς, δήλωσαν πως είναι ζευγάρι και είχαν έρθει στην χώρα μας για ...τουρισμό. 

Το περιστατικό με εντολή του Ελληνικού Υπουργείου Εθνικης Άμυνας κρατήθηκε σε ...χαμηλούς τόνους, ώσπου έφτασε μετά από λίγες ώρες τουρκική αντιπροσωπεία με επικεφαλής ανώτατο Τούρκο αξιωματικό, όπου συναντήθηκε με ανώτατους Έλληνες αξιωματικούς προκειμένου να γίνει αποσυμφόρηση της καταστάσεως. 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΡΟΔΟΣ

Η κατάσταση τελικά μεταξύ των δύο χωρών ομαλοποιήθηκε και το θέμα θεωρήθηκε λήξαν. 
Μετά από λίγες ο Τούρκος στρατιωτικός ακόλουθος και η σύνοδος του αφέθηκαν τελικά ελεύθεροι... 

Υπάρχει κάποιος αρμόδιος που να μπορέσει να μας απαντήσει υπεύθυνα, για το συγκεκριμένο περιστατικό και γιατί δεν έλαβε την δημοσιότητα και τις διαστάσεις που έλαβε το περιστατικό με τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς αφού ήταν βαρύνουσας (ΚΑΤΑΣΚΟΠΙΑ!) σημασίας;

&
http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2018/03/blog-post_128.html]

-------------------------------

Οι τουρκαλάδες πρέπει (δ ι α χ ρ ο ν ι κ ώ ς) να γελάνε ατελείωτα μαζί μας! 
Με τήν χαλαρή έως ...ανοησίας ευκολία μας και την υπερβολική μέχρις εντόνου παρεξηγήσεως ευγένειά μας, να ΥΠΟΧΩΡΟΥΜΕ και μάλιστα γρήγορα σε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ παράλογο, παράνομο ή ...παρανοϊκό αίτημά τους, ή απαίτησή τους!

Φαντάζεσθε να συνελάμβαναν επ' αυτοφόρω οι Τούρκοι τον Έλληνα στρατιωτικό ακόλουθο, να φωτογραφίζει τουρκικά στρατόπεδα ή αεροδρόμια; (Έστω συνοδευόμενο - για ξεκάρφωμα - με την όποια δεσποινίδα).
Θά είχε καταδικασθεί και θα είχε ΣΑΠΙΣΕΙ στα τουρκικά κάτεργα για πολλά - πολλά χρόνια!
Ναί, ή όχι; 
Ενώ εμείς οι "μεγαλόψυχοι" τους δίνουμε ΠΙΣΩ και πάντα ΑΜΕΣΩΣ!

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!