Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

ΕΚΤΑΚΤΟ: Βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του ο αρχιμανδρίτης Ανδρέας Μπολοβίνος, στις Καμάρες



Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο αρχιμανδρίτης Ανδρέας Μπολοβίνος ο οποίος είχε εξαφανιστεί από εχθές Δευτέρα 19 Μαρτίου το απόγευμα, βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης 20 Μαρτίου, από τα μέλη της Ομάδας Διάσωσης Λακωνίας, κατόπιν συντονισμένης έρευνας με τις τοπικές αρχές.


Οι πληροφορίες μας λένε ότι μέλη της Ε.Ο.Δ. πέταξαν drone στην θαλάσσια περιοχή στις Καμάρες του Δήμου Αν. Μάνης, και εντόπισαν το αυτοκίνητο του αρχιμανδρίτη μέσα στη θάλασσα 80 μέτρα από την παραλία και περίπου 3 - 4 μέτρα βάθος.

Ειδοποιήθηκε το λιμενικό, όπου έσπευσαν στο σημείο. Ένας επαγγελματία δύτης με μπουκάλες βούτηξε στο νερό και ανέσυρε νεκρό τον αρχιμανδρίτη στη στεριά.





Περίπου στις 7 το απόγευμα της Τρίτης, το άψυχο σώμα του αρχιμανδρίτη παρέλαβε ασθενοφόρο για να το μεταφέρει στο νοσοκομείο της Σπάρτης, ενώ πυροσβεστικά οχήματα, με συρματόσκοινο προσπαθούν αυτή την ώρα να τραβήξουν το όχημα στην αμμουδιά.

Επίσης άλλες πληροφορίες λένε πως ο αρχιμανδρίτης πιθανόν είχε πρόβλημα υγείας και πιθανόν έτσι να έχασε τον έλεγχο του οχήματος, το οποίο έφτασε στο νερό. Εκείνη την ώρα όμως, έπνεαν ισχυροί δυτικοί άνεμοι, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο έως ότου βουλιάξει, να παρασυρθεί από τον αέρα για περίπου 80 μέτρα μέσα στη θάλασσα.

Έρευνα για τα αίτια του θανάτου του άτυχου αρχιμανδρίτη, γίνεται από τις αστυνομικές αρχές και από το λιμεναρχείο Γυθείου.


[Πηγή]http://www.apela.gr
«Τριβέλι Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!