Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

Η τ ρ ι σ ά θ λ ι α ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ της 'Νέας Τάξεως Πραγμάτων' στην ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ! ΞΕΣΑΛΩΣΑΝ!


Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΗΣ «ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ»

(ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ; Ή ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ;
ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΝΟΥΜΕ; Ή ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΝΟΥΜΕ;
"Α Μ Α Σ Η Τ Α" ;)
Η πλύση εγκεφάλου καλά κρατεί, σε ένα κρατίδιο αλωμένο από τους ανθέλληνες και εγκαταλελειμμένο στην τύχη του από τους νεοέλληνες. 
Πρόσφατα βγήκε στη δημοσιότητα 'βίντεο' γνωστού Έλληνος τραγουδιστού – υψηλής λαϊκής απηχήσεως – που “ντύνει” τη νέα κυκλοφορία του εξιστορώντας το ειδύλλιο ενός μετανάστου με μια πολύ νεαρή Ελληνίδα στα σοκάκια της Αθήνας…

Μάλιστα, η δισκογραφική εταιρεία, που φρόντισε να προωθήσει το 'βίντεο' συνοδεύοντάς το με πολύ σημαντικά – διαβρωτικά, κατά την άποψή μας, μηνύματα αφαίρεσε – γιατί άρα γε; – στους χρήστες την δυνατότητα να δώσουν αρνητική ψήφο στο συγκεκριμένο 'βίντεο', γεγονός που αφ΄ενός δικαιώνει την άποψη ότι πρόκειται για στρατευμένη ενέργεια, αφ΄ετέρου αποδεικνύει ότι χιλιάδες, κυρίως νέοι, άνθρωποι, συμφωνούν με το περιεχόμενο της παρούσης κριτικής.

Από την μία δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι η πρώτη φορά που γινόμαστε δέκτες επιμόνου, λυσσαλέας προπαγάνδας, καθώς και στην ελληνική τηλεόραση – βόθρο μονίμως συναντάμε ανάλογα μηνύματα μαζικής αποβλακώσεως. 
Από την άλλη, όμως, κάθε επίθεση στην υπόστασή μας αντιμετωπίζεται κάθε φορά με την ίδια οργή, επειδή απλούστατα είναι κάτι που δεν μπορούμε να απορροφήσουμε και σε αυτό μας ακολουθούν χιλιάδες συμπολίτες μας.

Στις παραπάνω φωτογραφίες βλέπουμε τόσο την εν λόγω σκηνή από το 'βίντεο κλιπ'… “ελληνικής” παραγωγής, όσο και διάφορα διαφημιστικά σε πολυεθνικές εταιρείες, που είναι απλώς η κορυφή του παγόβουνου σε όσα παρατηρούμε δεκαετίες τώρα.

Σαφέστατα, η Νέα Τάξη έχει εκπροσώπους σε όλους τους τομείς της Οικονομίας και της Τέχνης παγκοσμίως και τα πλοκάμια της φροντίζουν να ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝ ΔΙΑΡΚΩΣ τα έθνη με κάθε λογής  ε μ ε τ ι κ έ ς   ιδεοληψίες. 

Αποδέκτης είναι συνήθως ο νέος άνθρωπος των δυτικών κοινωνιών, ο οποίος όμως οφείλει να ερευνήσει και να μελετήσει και να μην επιτρέψει στον εαυτό του να γίνει πιόνι μιας διεθνούς ελίτ. 
Ορισμένα μυαλά είναι αναπόφευκτο να αφομοιωθούν, ωστόσο, όταν τα σημάδια μιας ενορχηστρωμένης πλύσεως εγκεφάλου είναι τόσο έκδηλα, σε όλον τον κόσμο του διαδικτύου, του κινηματογράφου, της μουσικής και της τηλεόρασης, το ένστικτο και μια στοιχειώδης λογική θα έπρεπε να αρκούν για την Αφύπνιση.


"Π  Α  Π  Α  Φ  Λ  Ε  Σ  Σ  Α  Σ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!