Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

ΠΩΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΠΑΙΔΙΑ; (Πάντως για ...λουκούμια δεν πήγατε εκεί!)



Αποτέλεσμα εικόνας για uss carson city


(ΛΙΑΝ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ...
ΣΤΗΝ ΣΥΡΟ ΜΑΛΙΣΤΑ...
ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΓΙΑ ΕΚΕΙ;...
ΣΤΙΣ ΠΑΛΑΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΕΩΡΙΟΥ;
ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ...)
Στην Σύρο έφτασε το μεσημέρι της 16ης Μαρτίου, με δυο μέρες καθυστέρηση σε σχέση με τον αρχικό προγραμματισμό, το ταχύπλοο (με τον όντως πρωτότυπο έως επαναστατικό σχεδιασμό) του αμερικανικού Ναυτικού 'USS Carson City' ('PF-50').
 Î‘ποτέλεσμα εικόνας για uss carson city

Σύμφωνα με το τοπικό ιστολόγιο 'Cyclades24.gr', το εκστρατευτικό πλοίο ταχέων μεταφορών τύπου Spearhead, παρέμεινε στο λιμάνι της Ερμουπόλεως έως και την Κυριακή.

Σκοπός της επισκέψεως είναι η ανάπαυση και αναψυχή του 36μελούς πληρώματος, ωστόσο, δεν μπορεί κανείς παρά να κάνει μια σκέψη ότι η επίσκεψη ενδεχομένως και να συνδέεται με την επικείμενη ανάληψη της ευθύνης του τοπικού Ναυπηγείου (Νεώριο) από την εταιρία 'ONEX' με αμερικανικά «συνεργαζόμενα» κεφάλαια.

Σε ανάρτηση της στο 'Twitter' η αμερικανική πρεσβεία στην Ελλάδα, εξέφρασε την χαρά της για την επίσκεψη, υπογραμμίζοντας πως πρόκειται για ένα ορατό σύμβολο της εμβαθύνσεως των στρατιωτικών σχέσεων ανάμεσα στην Ελλάδα και τις ΗΠΑ...

Η Ελλάδα αποκαλείται στην ανάρτηση ως πυλώνας σταθερότητος στην περιοχή. 
Βέβαια, επειδή τα καλά λόγια περισσεύουν τα τελευταία χρόνια, παρ΄ότι έχουν σαφώς τη σημασία τους, καλό θα ήταν πέραν των λόγων να υπήρχε μια κάπως πιο ενεργή στάση και με πράξεις. 

Αν και στην πολιτική και δη την διεθνή, προφανώς υπάρχουν πράγματα που γίνονται και δεν λέγονται.



Spearhead-class expeditionary fast transport ship docked at today. @USAmbGreece: We're pleased to have USNS Carson City visiting Syros. It is a visible symbol of how we are deepening our military relationship with Greece, a pillar of stability in the region

[ΠΗΓΗ:http://www.defence-point.gr/news/to-entyposiako-carson-city-sti-syro-tha-gini-to-nisi-limeri-tou-usn-vid]

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!