Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

ΚΑΙ πρώην Προέδρους της Δημοκρατίας ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ η Γαλλική Αστυνομία! Εδώ, πότε θα το δούμε αυτό;

Αποτέλεσμα εικόνας για nicola sarkozy


Υπό κράτηση ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί. Όπως μεταδίδουν τα γαλλικά μέσα ενημερώσεως - και η είδηση έκανε αμέσως τον γύρο της Γής! - ο Σαρκοζί κρατείται από τις αστυνομικές αρχές της Ναντέρ, σε σχέση με την έρευνα για την παράνομη χρηματοδότηση της προεκλογικής του εκστρατείας από το καθεστώς Καντάφι το 2007. 

Σχετική εικόνα
ΛΕΣ; ΛΕΤΕ; ΜΠΑΑΑΑΑΑ....


ΛΕΤΕ ΣΥΝΤΟΜΩΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΔΩ "ΜΙΑ
ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ"; ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ....

Σύμφωνα με γαλλικά ΜΜΕ, ο Σαρκοζί συνελήφθη έξω από το αστυνομικό τμήμα της πόλης Ναντέρ όπου είχε κληθεί να καταθέσει στο πλαίσιο της έρευνας για την χρηματοδότηση της καμπάνιάς του το 2007 από τη Λιβύη.

(Η έρευνα για την υπόθεση της παράνομης χρηματοδότησης από τον Καντάφι ξεκίνησε μετά τις δημοσιογραφικές αποκαλύψεις και τις κατηγορίες που διατύπωσε σε βάρος του Σαρκοζί, ο Γαλλολιβανέζος επιχειρηματίας Ζιάντ Τακιεντίν, ο οποίος τελεί επίσης υπό έρευνα σε ξεχωριστή υπόθεση για την πώληση όπλων στο Πακιστάν την δεκαετία του 1990.

Ο Τακιεντίν δήλωσε στις 19 Δεκεμβρίου του 2013 ότι έχει στην κατοχή του αποδείξεις περί χρηματοδότησης από την Λιβύη της προεκλογικής εκστρατείας του Σαρκοζί.

Ωστόσο ο δικαστής ή οι δικαστές που θα αναλάβουν την έρευνα αυτή δεν θα εξετάσουν ένα έγγραφο που δημοσιεύτηκε την άνοιξη του 2012 στον ιστότοπο Mediapart, δηλαδή ένα φερόμενο υπόμνημα που αποδίδεται σε έναν πρώην αξιωματούχο του καθεστώτος Καντάφι.

Το κείμενο αυτό γνωστοποιούσε οικονομική υποστήριξη ύψους 50 εκατομμυρίων ευρώ από την Λιβύη στην προεκλογική εκστρατεία του Σαρκοζί για τις προεδρικές εκλογές το 2007.

Το συγκεκριμένο έγγραφο αμφισβητείται από τον Σαρκοζί που έχει υποβάλλει μήνυση για «πλαστογραφία και χρήση πλαστών» εγγράφων.

Ο Σαρκοζί, ο οποίος συνάντησε τον Καντάφι στο Παρίσι το 2007, αρνείται οποιαδήποτε αδικοπραξία, επισημαίνοντας ότι ήταν ο κύριος υπερασπιστής της στρατιωτικής εκστρατείας του NATO που είχε ως αποτέλεσμα την ανατροπή του Καντάφι το 2011.

Κι όμως, ένα ηχητικό ντοκουμέντο που δημοσιοποιήθηκε πριν μερικούς μήνες, φαίνεται ότι ανατρέπει του ισχυρισμούς του Σαρκοζί.

Σε αυτό, ο ίδιος ο Μουαμάρ Καντάφι ακούγεται για πρώτη φορά να υποστηρίζει ότι χρηματοδότησε την καμπάνια του πρώην προέδρου το 2007.

Τον Μάρτιο του 2011, έξι μήνες πριν από τον θάνατό του, ο δικτάτορας της Λιβύης είχε αποκαλύψει στη δημοσιογράφο της Figaro, Ντελφίν Μινουί, ότι την άνοδό του στην εξουσία ο Σαρκοζί την οφείλει στην οικονομική ενίσχυση που του παρείχε.

«Ο Σαρκοζί έχει νοητική αναπηρία..., χάρη σε μένα ανήλθε στην προεδρία», ακούγεται να λέει ο Καντάφι στο ντοκουμέντο, το οποίο αναμενόταν να δοθεί χθες στη δημοσιότητα από το γαλλικό κανάλι France 3.

«Εμείς είμαστε εκείνοι που παρείχαμε τα κεφάλαια που του επέτρεψαν να κερδίσει», ανέφερε σε συνέντευξή του πριν από τρία χρόνια στην τηλεοπτική εκπομπή «Pieces a conviction», διευκρινίζοντας ότι ο «Σαρκό» «ήρθε να με δει όταν ήταν υπουργός Εσωτερικών και μου ζήτησε οικονομική ενίσχυση».

Σε ερώτηση, γιατί χρηματοδότησε την προεκλογική εκστρατεία του Σαρκοζί, ο Καντάφι απάντησε, χωρίς ωστόσο να δώσει το ακριβές ποσό ούτε έγγραφα που να αποδεικνύουν τη συναλλαγή: «Για εμάς, ως Λίβυους, αν ο πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας κέρδισε τις εκλογές με τα χρήματά μας, είναι πραγματικά κέρδος».

Ο επίσημος γαλλόφωνος διερμηνέας του Καντάφι, που ήταν παρών στη συνέντευξη, ανέφερε πάντως ότι του είχε εκμυστηρευτεί ότι το ποσό ανερχόταν σε «περίπου είκοσι εκατομμύρια δολάρια». Το επίμαχο κομμάτι της συνέντευξης του Καντάφι, η οποία προβλήθηκε στη διάρκεια της επίθεσης της Δύσης στη Λιβύη και αφού ο Σαρκοζί είχε καταδικάσει το καθεστώς Καντάφι, δεν συμπεριλαμβάνεται στο περιεχόμενο της συζήτησης που έχει ανεβάσει το κανάλι στην ιστοσελίδα του, αλλά υπάρχει στο βιβλίο της δημοσιογράφου Μινουί με τίτλο «Tripoliwood» το 2011 από τον εκδοτικό οίκο Grasset.

[ngallery id=453157 title="Ο νοητικά ανάπηρος Σαρκοζί, τα λεφτά του Καντάφι, η Κάρλα Μπρούνι και η σύλληψη"]

Η ελληνική του καταγωγή, η προεδρική θητεία, οι τρεις γάμοι και τα τέσσερα παιδιά

Ο Νικολά Πωλ Στεφάν Σαρκοζί ντε Ναγκί-Μποκσά γεννήθηκε στο Παρίσι στις 28 Ιανουαρίου 1955. Είναι ο δευτερότοκος γιος του Πωλ Σαρκοζί ντε Ναγκί-Μποκσά, Ούγγρου μετανάστη, και της Αντρέ Μαλλά, κόρη ενός Σεφαραδίτη Εβραίου με καταγωγή από την Θεσσαλονίκη.

Ο πατέρας του, που ανήκε στην ελάσσονα ουγγρική αριστοκρατία, αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την Ουγγαρία το 1944 με την άφιξη του Κόκκινου Στρατού. Φτάνοντας στα γαλλογερμανικά σύνορα, κατατάχτηκε στην Λεγεώνα των Ξένων όπου και υπηρέτησε μέχρι το 1948. Το 1949 συναντά την μέλλουσα σύζυγό του, φοιτήτρια της Νομικής, την οποία και νυμφεύεται.

Ο Νικολά δεν ήταν ιδιαίτερα καλός μαθητής, καταφέρνει ωστόσο να πάρει το baccalauréat το 1973. Σπουδάζει Νομική και Πολιτικές Επιστήμες στο πανεπιστήμιο ParisX. Μετά τη στρατιωτική του θητεία, το 1978, και ύστερα από ένα αποτυχημένο πέρασμα από το Ινστιτούτο Πολιτικών Επιστημών αρχίζει να εργάζεται ως δικηγόρος το 1981.

Το 1982 παντρεύεται την Μαρί Ντομινίκ Κιουλιολί, με την οποία αποκτά δύο παιδιά, τον Πιέρ και τον Ζαν.

Μετά από ένα επίπονο διαζύγιο, παντρεύεται ξανά, το 1996, την Σεσιλιά Σιγκανέρ Αλμπενίζ με την οποία αποκτά ένα γιο, τον Λουί. Και αυτός ο γάμος όμως είχε άδοξο τέλος καθώς το ζευγάρι χώρισε στις 15 Οκτωβρίου του 2007.

Τον Δεκέμβριο του 2007 δημοσιεύτηκαν στον τύπο φωτογραφίες του Σαρκοζί με την Ιταλίδα τραγουδίστρια και πρώην μοντέλο, Κάρλα Μπρούνι. Το ζευγάρι πέρασε μαζί τις διακοπές των Χριστουγέννων στην Αίγυπτο. Παντρεύτηκαν στο Παρίσι στις 2 Φεβρουαρίου 2008, με την Μπρούνι να αποκτά την Γαλλική υπηκοότητα. Το 2011 γεννήθηκε η κόρη τους. ΑΠΟ IΣΤΟΛΟΓΙΟ 'READER.GR').

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΝΤΑΦΙ
ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ! Ο ΠΑΤΗΡ ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΔΙΠΛΑ-ΔΙΠΛΑ
ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΥΑΜΑΡ ΚΑΝΤΑΦΙ....

Οι αποκαλύψεις είχαν γίνει το 2012 . 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΝΤΑΦΙ
ΝΑ ΚΑΙ Ο ΦΡΑΝΣΟΥΑ ΜΙΤΤΕΡΑΝ! ΑΥΤΟΝ
ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΨΑΞΕ ΠΟΤΕ ΤΗΣ
Η ΓΑΛΛΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑ ΓΕ;
ΗΤΑΝ ΔΗΘΕΝ Η
..."ΙΕΡΗ ΑΓΕΛΑΔΑ" ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ;
ΚΑΙ ΕΠΙ ΚΑΤΟΧΗΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΡΕ ΚΥΡΙΟΙ;
(ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΑΛΛΟΝ 'ΤΑΜΠΟΥ' ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ...)

Έγγραφο της λιβυκής κυβερνήσεως που χρονολογείται από το 2006, φέρει την υπογραφή του πρώην επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών πληροφοριών της Λιβύης Μούσα Κούσα και κάνει λόγο για συμφωνία Τρίπολης να προσφέρει στην προεκλογική εκστρατεία του Σαρκοζί το ποσό των 50 εκατ. ευρώ.

Σχετική εικόνα
ΑΝΤΕ ΝΑ ΞΕΜΠΛΕΞΕΙ ΤΩΡΑ Ο ..."ΘΕΙΟΣ ΝΙΚΟΣ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !
ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΜΑΣ!
ΑΠΟ ΕΒΡΑΪΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ...
(KAI TON EKΘΕΤΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ
ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ "ΜΙΖΑ" ΚΑΙ Ο ΥΙΟΣ
ΚΑΝΤΑΦΙ!)

["ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']

Σχετική εικόνα
ΟΤΑΝ Ο ΓΑΛΛΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΑΝΕΣΗ 'ΤΖΟΓΚΙΝΓΚ' ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ...























(Στήν Γαλλική Δημοκρατία ακόμα και οι πρώην Πρόεδροι συλλαμβάνονται απο την Αστυνομία και κρατούνται στα αστυνομικά τμήματα ΟΤΑΝ τους βαρύνουν κατηγορίες για εξόφθαλμες ..."ζαβολιές" με το χρήμα!

Εδώ πότε  τ ά χ α  θα συμβεί το ίδιο;

Π ό τ ε ; "Ιω.Καποδίστριας")

[Πηγή:http://ixnos.blogspot.gr/2018/03/a_20.html]


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!