Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

Άφησε ΑΛΑΛΟ τον ΚουΝέλη η μάνα του Έλληνος λοχίου: «Τι θα έκανες αν ήταν δικό σου παιδί;» ('ΒΙΝΤΕΟ')


Σχετική εικόνα

Του Κίμωνος Χαραλάμπους
Στην Ορεστιάδα βρίσκεται ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Φώτης Κουβέλης.

Εκεί, συναντήθηκε με τους γονείς των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στις φυλακές Αδριανούπολης, ωστόσο τα λόγια της μητέρας του λοχίου τον άφησαν «ά λ α λ ο»!

Σχετική εικόνα

Αποτέλεσμα εικόνας για κουβέλης αστεία

Αρχικά συζήτησε με τους γονείς των Ελλήνων στρατιωτικών για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, τονίζοντας, όπως επιβάλλει το ΤΥΠΙΚΟΝ, πως η ελληνική κυβέρνηση πράττει (;;;) ό,τι είναι δυνατόν (;;;;;;;;;;;;;;) για να επιστρέψουν όσο το δυνατόν συντομότερα τα δύο στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων στη χώρα.

«Θέλω να σας βεβαιώσω ότι είναι συστηματική, επίμονη (;) η προσπάθεια που καταβάλλουμε. Αντιλαμβάνομαι (;) ότι είστε γονείς, πονάτε. 

Αποτέλεσμα εικόνας για κουβέλης αστεία

Όλοι μας πονάμε για αυτή την υπόθεση, περισσότερο εσείς, αλλά η διαβεβαίωση μας πιστεύω ότι πρέπει να είναι δεδομένη προς εσάς. 
Ότι είναι δυνατόν το κάνουμε, να είστε βέβαιοι ότι το κάνουμε (;) και επίμονα (;;;) και συστηματικά», δήλωσε ο Φώτης Κουβέλης και πρόσθεσε: «Οι προσπάθειες συνεχίζονται στο καλύτερο δυνατό επίπεδο και αναμένουμε να είναι γρήγορη η επιστροφή των παιδιών στην πατρίδα».

Η Σοφία Κούκλατζη, μητέρα ενός εκ των στρατιωτικών, απευθύνθηκε στον Φώτη Κουβέλη την ώρα που οι τηλεοπτικές κάμερες έγραφαν: «Αν ήταν το δικό σας παιδί κύριε Κουβέλη, τι θα κάνατε; Τι περισσότερες προσπάθειες θα κάνατε;»

(Όμως δεν "πρόλαβε"!)
Την «σκούντηξαν» για να σταματήσει με τον κ. ΚουΝέλη να μην μπορεί να βγάλει λέξη!


[Πηγή:'er.gr.']
-------------------------------------------------------
Σχετική εικόνα
"IΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!