Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

Πολεμήστε τους προδότες! Όχι την Ελλάδα!



Με ιδιαίτερη θλίψη διάβασα το ψήφισμα που τέθηκε προς υπογραφή στον γνωστό προβοκατόρικο διαδικτυακό τόπο και υποτίθεται πως έχει γραφεί από οπαδούς του ΠΑΟΚ.


Το επαίσχυντο κείμενο του ψηφίσματος αναφέρει πως «Αν τολμήσετε να επιβάλλετε μεθοδευμένη εξοντωτική ποινή στον ΠΑΟΚ προς τέρψιν των Μαφιόζων της Αθήνας, αυτομάτως να θεωρήσετε τα φύλλα πορείας μας, σε περίπτωση επιστράτευσης, ως απλά κουρελόχαρτα. Κανένας οπαδός του ΠΑΟΚ σε μάχες για τη δικιά σας Ελλάδα. Εμείς πολεμάμε ΜΟΝΟ για τον ΠΑΟΚ».

Είναι προφανές πως έχουν δρομολογηθεί άσχημες γεωπολιτικές εξελίξεις για την Πατρίδα μας και οι μισθοφόροι σε όλα τα μέτωπα καλλιεργούν το κλίμα και την κοινή γνώμη προκειμένου όλα να έρθουν φυσιολογικά και να μην υπάρξουν αντιδράσεις.

Τις προηγούμενες ημέρες παρακολουθήσαμε την συγκυβέρνηση από την μία να εκδιώκει τους πολιτικούς της αντιπάλους για την υπόθεση της Novartis και από την άλλη κυριολεκτικά να χαρίζει την βιομηχανία της ΣΕΚΑΠ στον δικό της ευνοούμενο και αχυράνθρωπο της Δύσης, που ήρθε εκδιωγμένος από την Ρωσία για να διαδραματίσει έναν αρκετά ύποπτο και σκοτεινό ρόλο στην Ελλάδα.

Επιπλέον, χρησιμοποιήθηκε το ποδόσφαιρο ως η αφορμή για την ακόμα μεγαλύτερη πόλωση ανάμεσα στους "βόρειους" και στους "νότιους". Κάποιοι μισθωτοί προβοκάτορες δημιούργησαν επεισόδια και αμαύρωσαν δύο ποδοσφαιρικούς αγώνες του ΠΑΟΚ με τους "Αθηναίους" αντιπάλους του προκειμένου να καταλήξουμε στο αισχρό κείμενο που διαβάσατε στην αρχή του άρθρου.

Οι σκηνές που όλοι είδαμε τις προηγούμενες εβδομάδες δεν αφήνουν περιθώρια αμφιβολίας ότι η πλειοψηφία των ποδοσφαιρικών παραγόντων είναι μαφιόζοι, απατεώνες, τραμπούκοι, διαπλεκόμενοι με την πολιτική εξουσία, ενέχονται σε υποθέσεις πώλησης ναρκωτικών ή/και όπλων, εμπλεκόμενοι ευθέως ή πλαγίως με ξένες μυστικές υπηρεσίες, άτομα του κοινού ποινικού δικαίου, που βρίσκονται σε εντεταλμένη υπηρεσία.

Επειδή το ψάρι πάντοτε βρωμάει από το κεφάλι, (και) για όλα τα παραπάνω την καθολική ευθύνη έχει ο πολιτικός κόσμος της Ελλάδος, που είναι σάπιος από άκρο έως άκρου χωρίς την παραμικρή εξαίρεση! Έτσι, ανενόχλητοι κάποιοι προδότες έχουν συναινέσει με την διοικητική διαίρεση της Ελλάδος και εργάζονται πυρετωδώς προς αυτή την κατεύθυνση, αλλά δεν πρέπει να τους το επιτρέψουμε! Πρέπει να μας βρουν απέναντί τους!

Κανείς δεν μπορεί να μας πείσει πως οι οπαδοί μιας μεγάλης ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ομάδας όπως είναι ο ΠΑΟΚ είναι ανθέλληνες! Ανθέλληνας είναι ο αρρωστημένος εγκέφαλος που σκέφτηκε αυτή την ελεεινή κίνηση προκειμένου να διχάσει τους Έλληνες. Εξ άλλου οι πραγματικοί οπαδοί του ΠΑΟΚ γνωρίζουν πολύ καλά ποιος είναι ο αχαρακτήριστος πρόεδρος της ΠΑΕ, που προκειμένου να σώσει το τομάρι του -κατά το κοινώς λεγόμενο- εγκατέλειψε όχι μόνο την ομάδα αλλά και την Χώρα, προκειμένου να κρυφτεί άνανδρα και να αποφύγει να λογοδοτήσει στην δικαιοσύνη για την στάση που επέδειξε και αρμόζει μόνο σε τραμπούκους και αλιτήριους!

Τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα που διακρίνουν όλους τους προδότες είναι η ανανδρία, η δράση στο παρασκήνιο και το ιδιαίτερα σκληρό τέλος της ζωής τους, καθώς όπως λέει η σοφή ρήση του λαού μας «την προδοσία πολλοί αγάπησαν, τον προδότη ουδείς».

Ας μείνουμε ψύχραιμοι και κυρίως αποστασιοποιημένοι από τα επικίνδυνα πολιτικά παιχνίδια που παίζονται σε βάρος της Πατρίδος μας. Δεν πρέπει ούτε να επηρεαστούμε, ούτε να συμμετέχουμε στην πόλωση που καλλιεργείται με ιδιαίτερη μαεστρία από τους εχθρούς και τους Εφιάλτες του Έθνους. Μας περιμένουν δύσκολες μέρες και οφείλουμε να είμαστε ενωμένοι και σε εγρήγορση.

Μανώλης Β. Βολουδάκης


[Πηγή] http://www.foulscode.com/
«Τριβέλι Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!