Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

ΣΚΑΝΔΑΛΟ NOVARTIS: ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ – ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ του Α.ΣΑΜΑΡΑ πρός τόν ΦΡΟΥΖΗ μετά τήν ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ τους στο Μ. ΜΑΞΙΜΟΥ! – 'ΒΙΝΤΕΟ'


Αποτέλεσμα εικόνας για NOVARTIS


(ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟΝ!
ΑΡΓΑ Ή ΓΡΗΓΟΡΑ...)
Ο εκπρόσωπος της 'Χ.Α.' στην επιτροπή για το σκάνδαλο Novartis, βουλευτής Γιάννης Λαγός με δήλωσή του στο περιστύλιο αποκάλυψε την επιστολή – ντοκουμέντο Σαμαρά προς τον Φρουζή, μια ημέρα μετά την συνάντησή τους στο Μαξίμου!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΑΜΑΡΑΣ


Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΑΜΑΡΑΣ


Καταρρέουν έτσι και οι ψευδολογίες Σαμαρά ότι δήθεν δεν είχε καμμία συνδιαλλαγή με τον Φρουζή.



Ξετυλίγεται σιγά – σιγά το κουβάρι της μίζας και του μαύρου πολιτικού χρήματος στο σκάνδαλο Novartis, σύμφωνα και με τα νέα στοιχεία που προσκομίστηκαν στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής.


Αποτέλεσμα εικόνας για NOVARTIS


Έτσι μετά την έφοδο της Εισαγγελίας διαφθοράς στους υπολογιστές στελεχών της Novartis, προέκυψε από την έρευνα ένα 'CD' με 165 ηλεκτρονικά αρχεία, το οποίο εμπεριέχει τραπεζικούς λογαριασμούς και από το οποίο θα φανεί η πορεία του μαύρου χρήματος.



Επιπλέον, προσκομίστηκε συμπληρωματική κατάθεση της προστατευόμενης μάρτυρος με την κωδική ονομασία «Αικατερίνη Κελέση» με ημερομηνία 9η Μαρτίου 2018.


Αποτέλεσμα εικόνας για ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΛΑΓΟΣ


Το σημαντικό είναι ότι προσκομίστηκε και μια επιστολή του Αντώνη Σαμαρά προς τον Κ. Φρουζή, στην οποία αναγράφεται το όνομα του και 2 αριθμοί τηλεφώνων, ο ένας μάλιστα εικάζεται ότι είναι του Χρήστου Σταϊκούρα, υπουργού Οικονομικών του Σαμαρά.



Το συγκεκριμένο αντίγραφο της επιστολής του Σαμαρά προς τον Φρουζή που προσκόμισε η «Αικατερίνη Κελέση», ήλθε στην κατοχή της μια ημέρα μετά την συνάντηση Σαμαρά – Φρουζή στο Μαξίμου. Πρόκειται για μια από τις συναντήσεις που όπως έλεγε ο Σαμαράς ποτέ δεν συνέβη



Όπως είπε και ο βουλευτής κ.Λαγός, του ευχόμαστε μία δίκαιη δίκη! 



Η 'Χ.Α.' από την πρώτη στιγμή της συμμετοχής της στην επιτροπή για το σκάνδαλο Novartis έχει ζητήσει να έρθουν όλα τα στοιχεία στο φως και να οδηγηθούν άμεσα όλοι οι εμπλεκόμενοι στην Δικαιοσύνη.



[Πηγή:'εθνικισμός']

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!