Πέμπτη 19 Απριλίου 2018

Με τι χαρακτηριστική ευκολία οι παράνομοι μετανάστες περνούν τα διάτρητα «σύνορά» μας...- ΒΙΝΤΕΟ -



ΜΠΕΣΤΕ ΣΚΥΛΟΙ ΑΛΕΣΤΕ Η ΧΩΡΑ...




Στο βίντεο φαίνονται δύο Τούρκοι βοηθοί, στην τουρκική πλευρά του ποταμού Έβρου, οι οποίοι ετοιμάζονται να περάσουν με φουσκωτή βάρκα στην απέναντι πλευρά δύο Σύρους.

Συγκεκριμένα, η περιοχή είναι απέναντι από το χωριό Πύθιο Διδυμοτείχου και στο βίντεο φαίνονται καθαρά ξαπλωμένοι οι δύο Τούρκοι, οι οποίοι είναι χαμογελαστοί αφού πήραν από 900 ευρώ για κάθε Σύρο, προκειμένου να τον περάσουν στην Ελλάδα.
Όταν οι πρόσφυγες έφτασαν εδώ, έδωσαν το βίντεο στον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Χάρη θεοχαρίδη, που το δημοσιοποίησε, ίσως για να δείξουν το ανύπαρκτο σύστημα ασφάλειας στα ελληνοτουρκικά σύνορα.
Πρόκειται για ζευγάρι που ήρθε από την Δαμασκό της Συρίας (όπου δεν υπάρχει κανένα θέμα με μάχες) παράνομα φυσικά μέσω του ποταμού Έβρου και για να περάσει μόνο το ποτάμι, πλήρωσε 1800 ευρώ -από 900 ο καθένας.
Σύμφωνα με μεταφραστή, αυτό που λέει ο πρόσφυγας που τράβηξε το βίντεο είναι: 
«Είμαστε στην πλευρά της Τουρκίας. 
Απέναντι είναι η Ελλάδα και ετοιμαζόμαστε να περάσουμε το ποτάμι με φουσκωτό που έχουμε στη διάθεση μας, από τα δύο άτομα που βλέπετε ξαπλωμένα»
Σύμφωνα με το evros-news, καθημερινά πλέον περνούν τον ποταμό Έβρο πάνω από 300 παράνομοι μετανάστες και έτσι κάθε εβδομάδα περνούν πάνω από 2000 άνθρωποι. 
Οι κάτοικοι του Έβρου, κυρίως των παρέβριων περιοχών αρχίζουν να φοβούνται, αφού κάθε πρωί όλοι βρίσκουν αλλοδαπούς στις αυλές και στις αποθήκες τους.
«Τριβέλι Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!