Πέμπτη 19 Απριλίου 2018

ΧΤΙΣΤΕ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΣΑΣ Ο ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΒΑΡΥΠΟΙΝΙΤΕΣ!



Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου
Τα μεσαιωνικά χρόνια στα νησιά του Αιγαίου οι παραθαλάσσιοι οικισμοί ήταν χτισμένοι με έναν ιδιαίτερο τρόπο, ώστε το ένα σπίτι να βρίσκεται σε επαφή με το άλλο και οι εξωτερικοί τοίχοι να δημιουργούν ένα αδιαπέραστο σύμπλεγμα, ενώ οι πόρτες και τα παράθυρα βρισκόντουσαν στην άλλη πλευρά του σπιτιών και έβλεπαν σ’ έναν κεντρικό χώρο μεγάλο σαν πλατεία. Επίσης σε λοφίσκους δίπλα στην θάλασσα υπήρχαν μικροί πύργοι που επικοινωνούσαν οπτικά με άλλους.
 Όταν λοιπόν στον ορίζοντα φαίνονταν ένα πειρατικό πλοίο ο φρουρός του ενός πύργου άναβε μια φωτιά ως σήμα συναγερμού. Το σήμα αυτό μεταφέρονταν από πύργο σε πύργο μέχρι τον οικισμό. Οι πόρτες έκλειναν ερμητικά καθώς και οι όποιες δίοδοι εισόδου και εξόδου στον οικισμό υπήρχαν.

Έτσι οι κάτοικοι οπλισμένοι περίμεναν τους πειρατές οι οποίοι δεν μπορούσαν να εισέλθουν στον οικισμό λόγω των απροσπέλαστων τοίχων, ενώ όποιοι κατόρθωναν τελικά να εισβάλουν εύρισκαν άγριο θάνατο στα στενά δρομάκια μεταξύ των σπιτιών από τους υπερασπιστές.
Σήμερα που είμαστε εξελιγμένοι και πολιτισμένοι δεν χρειάζεται να χτίζουμε τα σπίτια μας με τέτοιο τρόπο, αλλά μπορούμε να τοποθετούμε πανάκριβες πόρτες ασφαλείας, κάγκελα στα παράθυρα, καθώς και συστήματα συναγερμού, περιορίζοντας τους εαυτούς και τις ζωές μας μέσα σ΄ έναν χώρο που ούτε οι χώροι κράτησης των φυλακών δεν έχουν τόσα μέτρα ασφαλείας. Έτσι μετατρεπόμαστε σε φυλακισμένους και κατάδικους μέσα στα ίδια μας τα σπίτια περιβαλλόμενοι από σιδεριές και καστρόπορτες προκειμένου να εμποδίσουμε την εισβολή εγκληματικών στοιχείων σε αυτά. Γιατί όμως όλα αυτά θα ρωτήσει κάποιος;
Διότι ζούμε σε μια κοινωνία, σ’ έναν τόπο όπου οι πολιτισμικές συνθήκες και οι κοινωνικές συμπεριφορές ευνοούν και εμμέσως ενθαρρύνουν την εγκληματικότητα, την ανεξέλεγκτη βία και τον τρόμο.
 Όλοι ζούμε φυλακισμένοι μέσα στα σπίτια μας λόγω κάποιων νοσηρών και άθλιων νοοτροπιών και καταστάσεων που εκδηλώνονται στο πλαίσιο ενός σχιζοειδή πολιτισμού παράγωγου μιας συμπλεγματικής κεντρικής εξουσίας, ενώπιον του οποίου ακόμη και ο πολιτισμός των πρωτόγονων φυλών της Πολυνησίας και του Αμαζονίου που σε κάποιες περιπτώσεις τρώνε την καρδιά του εχθρού τους, είναι πιο έντιμος. Αλλά δυστυχώς τα μέτρα ασφαλείας αποδεικνύονται ανεπαρκή. Και οι πόρτες ασφαλείας εύκολα παραβιάζονται, και τα κάγκελα αφαιρούνται και τα συστήματα συναγερμού εξουδετερώνονται και η καθημερινότητα των κατοίκων ειδικά των μεγαλουπόλεων χαρακτηρίζεται ως εφιαλτική.
Η εγκληματικότητα καλπάζει και ο τρόμος γιγαντώνεται καθώς η βία και ο σαδισμός των επίδοξων ληστών λαμβάνει πλέον διαστάσεις παράνοιας.
Μια ηλικιωμένη γυναίκα βασανίστηκε με καυτό σίδερο προκειμένου ν’ αποκαλύψει σε αυτούς που εισέβαλαν στο σπίτι τους που είχε κρυμμένες τις πενιχρές της οικονομίες, μια άλλη βιάστηκε επί ώρες από δυο Αλβανούς εγκληματίες, μπροστά στα μάτια της μητέρας της, ένας οικογενειάρχης που προσπάθησε να προστατέψει την οικογένεια του πυροβολήθηκε τρείς φορές και ακόμη παραμένει διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση  και πόσα ακόμη συμβαίνουν καθημερινά, γνωστά και άγνωστα.
Μέσω λοιπόν αυτού του κειμένου στέλνουμε μια συμβουλή στους κατοίκους των μεγαλουπόλεων.
 Κτίστε άμεσα τις πόρτες και τα παράθυρα σας και θαφτείτε ζωντανοί  διότι σε λίγες ημέρες βάσει του νόμου Παρασκευόπουλου αποφυλακίζονται 38 μέλη γεωργιανών και αλβανικών συμμοριών που εισέβαλαν σε σπίτια και λήστευαν, αφού πρώτα έδεναν χειροπόδαρα τους ενοίκους για να τους βασανίσουν, όπως επίσης 18 μέλη Ρομά και αλλοδαπών που με πρωτοφανή σκληρότητα πραγματοποιούσαν επιθέσεις σε ηλικιωμένους, γυναίκες και παιδιά μέσα στα σπίτια τους ή τρύπωναν μέσα για να τα κλέψουν.
Ολες αυτές οι υποθέσεις εξιχνιάστηκαν από την Αστυνομία από το 2010 μέχρι και το 2014.
Ο κύριος Παρασκευόπουλος λοιπόν «σεβόμενος» το έργο της Αστυνομίας και την ασφάλεια του Ελληνικού λαού τους απελευθερώνει.
 Φυσικά δεν υπάρχει κάποιος τόσο ηλίθιος που να θεωρεί ότι όλοι αυτοί θα βγουν από τις φυλακές μετανοημένοι και σώφρονες και θα ασχοληθούν με προσευχές και νηστείες για την σωτηρία της ψυχής τους ή θα εργαστούν σε φάμπρικες και σε οικοδομές.
Οι εγκληματίες θα συνεχίσουν να ασκούν αυτό που γνωρίζουν καλά δηλαδή το έγκλημα.
Όσο  δε για οικιακή άμυνα… μην το επιχειρήσετε ούτε κατά διάνοια, διότι αν στην προσπάθεια σας να υπερασπίσετε το σπίτι και την οικογένεια σας τραυματίσετε ή σκοτώσετε κάποιον από τους εγκληματίες εισβολείς, ο πολύς υπουργός ΠΡΟ ΠΟ Τόσκας θα σας χώσει σε μπουντρούμι, πιο σκοτεινό από αυτό που τους είχαν αυτούς προηγουμένως. Και μην ελπίζετε στον νόμο Παρασκευόπουλου, διότι στην περίπτωση σας μπορεί να μην ισχύσει.
Τι σας μένει λοιπόν να κάνετε εκτός από αυτό που ήδη έχουμε προτείνει, δηλαδή να χτιστείτε ζωντανοί.
Σε λίγους μήνες έρχονται εκλογές.
Δώστε την ψήφο σας σε μια κυβέρνηση η οποία διαθέτει το σθένος και έχει την επιθυμία να εφαρμόσει μια γρήγορη και ανηλεή δικαιοσύνη πατάσσοντας κάθε μορφής εγκληματικότητας, μια κυβέρνηση που αδίστακτα και υπεράνω πάσης νοσηρής ιδεοληψίας και μηδενιστικής ψευδοδημοκρατίας θα προβεί σε εκκαθαρίσεις περιοχών που η διαφθορά, η σήψη και το έγκλημα βρίθουν.
Η Πολιτεία έχει όλη την δύναμη και τα μέσα να εκμηδενίσει άμεσα τον κάθε δολοφόνο, τον κάθε βιαστή, τον κάθε ληστή, τον κάθε ανώμαλο, τον κάθε τρομοκράτη. Το μόνο που χρειάζεται είναι η θέληση. Μόνο έτσι Έλληνες η ζωή σας και η καθημερινότητα σας θα αποκτήσει την γαλήνη και την αρμονία που είχε κάποτε.

[Πηγή]https://ethnikismos.net/
«Τριβέλι Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!