Παρασκευή 25 Μαΐου 2018

13ΧΡΟΝΟ (!!!) «φουκαριάρικο ΕΥΠΑΘΑΚΙ» ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΨΕ 79ΧΡΟΝΟ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ!






(ΠΟΥ ΠΗΓΕ Η ΕΙΔΗΣΗ ΑΥΤΗ ΠΑΙΔΙΑ;
Ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά τέσσερις ανήλικοι ...φουκαριάρηδες «ευπαθείς» επιτέθηκαν σε 79χρονο οδηγό στα Άη Βασιλιώτικα Αγρινίου, ένας εκ των οποίων, ηλικίας 13 ετών παρακαλώ (!) συνελήφθη και σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για κλοπή, ενώ σχηματίστηκαν και δικογραφίες για τους γονείς του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου (εδώ γελάμε).
Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΓΡΙΝΙΟ

Τα τέσσερα «ευπαθάκια» επιτέθηκαν στον 79χρονο οδηγό, στα Αη Βασιλιώτικα, την στιγμή που είχε σταθμεύσει το όχημά του και ενώ βρισκόταν μέσα σε αυτό. 
Εκτός από 300 ευρώ που «βούτηξαν», και το κινητό τηλέφωνο του ηλικιωμένου, ωστόσο οι αστυνομικοί το εντόπισαν αργότερα κοντά στον τόπο του συμβάντος και το απόδωσαν στον παθόντα.

Το θράσος όπως βλέπουμε είναι συνώνυμο των «ευπαθών» και το ερώτημα που φυσιολογικά προκύπτει είναι το εξής: Πώς θα προστατευθούν οι απλοί ανυπεράσπιστοι Έλληνες από την ασύδοτη εγκληματικότητα;

[Πηγή:'εθνικισμός']

"Ιωάννης Καποδίστριας"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!