Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

Να δώσω τα 5 cents μου για το χθεσινό επεισόδιο στο Σάντα Φε με πρωταγωνιστή έναν Έλληνα!


Κανονικά δεν θα το έκανα Μιας και στο παρελθόν με δικές μας έρευνες αποδείξαμε πολλες καταστάσεις σοκ και δέους οτι ήταν ψευδής,  μάλιστα την έρευνα μας τη χρησιμοποίησαν και στο εξωτερικό για να δείξουν προς τους συνανθρώπους τους  Σε τι πολιτισμό ζούμε… τρεις από τις περιπτώσεις που θυμάμαι άμεσα είναι το Sandy hook, η τρομοκρατική ενέργεια στους μαραθωνοδρόμους της βοστώνης…. και τέλος η τελευταία μαζική υποτίθεται εκτέλεση στο καζίνο του Λας Βέγκας….  για την οποία είχε γίνει πρόβλεψη πριν συμβεί από εμάς σκιαγραφώντας ακόμα και τις εικόνες και τον τόπο,,,, για όσους δεν θυμούνται για τη γιορτή με τα μεγάλα καπέλα!



Το κάνω όμως σήμερα γιατί κατάφερε μία κυρία στα σχολεία να με κάνει να….. απλά να θέλω να το κάνω!



Ποτέ δεν είμαι δογματικός  στα πιστεύω μου… απλά θέλω κάθε φορά που βλέπω κάτι να απαντώ στις ερωτήσεις που κάνω στον εαυτό μου…. Όταν δεν είμαι σίγουρος για τις απαντήσεις… τις μοιράζομαι με τους φίλους μου και τους αναγνώστες μου…. Ώστε όλοι μαζί να βγάζουμε συμπεράσματα!


Πάμε τώρα στο συμβάν που συνέβη χθες…..  για αυτό που πρέπει να πιστέψουμε και το πολιτικώς ορθό της πληροφορίας ένας νέος  ελληνοαμερικανός…. και μάλιστα σατανιστής όπως τον έχουν χαρακτηρίσει…. μπήκε μέσα στο γυμνάσιο και άρχισε να πυροβολεί απροκάλυπτα σκοτώνοντας δεκάδες και τραυματίζοντας ακόμα περισσότερους….


Ας δούμε πώς εξελίσσεται η πληροφορία στο ίντερνετ… πώς η κατεξοχήν αρμόδιοι μοιράζουν αυτή την πληροφορία…. παρακάτω θα δούμε μία φωτογραφία με ένα tweet από τον ίδιο το σερίφη της πολιτείας…



Όσοι γνωρίζουν αγγλικά θα δούμε στο κείμενο να αναφέρει ξεκάθαρα ότι πλέον δεν είναι ενεργή η κατάσταση…. δηλαδή έχει τελειώσει το πιστολίδι…. και οτι υπάρχουν πολλοί τραυματισμένοι…. όπως ότι έχουνε σπεύσει ειδικές δυνάμεις να ελέγξουν το σχολείο και να βοηθήσουν…



Όταν βρίσκεσαι στον τόπο του  εγκλήματος… το οποίο στην πορεία θα έχει δεκάδες νεκρούς σαν ανακοίνωση πάλι από σένα…  Δεν είναι λογικό με το που φτάσεις εκεί να δεις έστω και ένα νεκρό;…. γιατί πολλαπλοί τραυματίες… δεν εννοεί πολλαπλοι νεκροί!


Αλλά ας πούμε ότι έπεσες σε άτυχη μέρα επικοινωνιακά και τελικά μία δεκάδα  από τους τραυματίες δεν τα καταφέρουν και πεθαίνουν….μιας όμως και έχεις ειδοποιήσει αρκετή ώρα πριν… και έχουν μαζευτεί εκατοντάδες κάμερες και κινητά….. Έχουν μαζευτεί κανάλια….. Έχουν βγει live όλες οι κινήσεις σας…. δεν θα έπρεπε σε ένα τέτοιο μεγάλο γεγονός ξαφνικό μέ σοκ  δέος και θάνατο…. να δούμε έστω και έναν νεκρό ή τραυματία  εφόσον έχουμε τόσες πολλές εικόνες από τα μέσα διάσωσης;


Παρακάτω Θα σας βάλω και άλλες εικόνες που δείχνουν μία κατάσταση η οποία δεν ταιριάζει σε πανικό και σε τραγωδία…..



Η γυναικα με τα γκρι φαινεται να εχει ενα κινητο μαζι της και να δινει γενικα οδηγιες στον κοσμο …θελω να σκεφτεις αν αυτο που βλεπουμε σου θυμιζει πανικο η σκηνοθεσια ..αν εχουμε να κανουμε με μια ακομα ασκηση που παρουσιαζεται σαν μια σκηνη δραματος ..



Η ιδια κυρια με την συσκευη επικοινωνιας της δινει περισσοτερες οδηγιες στον κοσμο ..πες μου αν βλεπεις πανικο η κατασταση αναγκης …. 



Ενω το ολο θεμα καλυφτηκε απο δεκαδες ισως και εκαντονταδες καμερες ..δεν ειδαμε ουτε εναν τραυματια , ουτε νεκρο ουτε καν εναν να αιμοραγει και να τον φροντιζουν τα σωστικα μεσα ..!



Ενω τα σωστικα μεσα ηταν παρα πολλα ..δεν ειδαμε σε κανενα απο αυτα να γινεται κατι σαν διασωση … σε κανενα απο αυτα δεν μπηκε ενας τραυματιας … και αλλα δεν υπηρχαν κρυμενα .. ολα ηταν εκει ..!


Προσεξετε την δηλωση του μικρου παρακατω… Απλα βγηκαμε απο το σχολειο σαν να ηταν μια ακομα ασκηση … πυροβολισμοι και δεκαδες νεκροι και τραυματιες ..και απλα βγηκαν σαν να εκαναν μια ασκηση; … Μα αυτο εκαναν δεν λεει ψεματα ο μικρος !!



Και βεβαια και η μικρουλα που την ρωταει ο ρεπορτερ …Υπαρχει κατι μεσα σου που να πιστευει οτι αυτο δεν ηταν αληθινο, οτι αυτο δεν θα γινοταν ποτε στο σχολειο σου;…τι πονηρη ερωτηση σε εναν ανθρωπο που μολις περασε ο θανατος διπλα του…;Και τι συγκλονιστικη απαντηση με ενα πλατυ χαμογελο!!



Να θυμίσω σε όσους δεν γνωρίζουν ότι εβδομάδες πριν Στο ίδιο σχολείο είχε γίνει  άσκηση με το ίδιο σενάριο και αυτό δεν είναι πρώτη φορά που συμβαίνει…. το αντίθετο θα έλεγε κανείς ότι όπου έχουν γίνει ασκήσεις δεν έχει αργήσει να έρθει και το κανονικό γεγονός…. κανονικό γεγονός πληροφοριακά γιατί Έχει διαφορά τι θα σου δώσουν να πιστέψεις με το αν έγινε όντως στην πραγματικότητα!


Να ρισκαρω και να πω οτι σε 48 ωρες θα εχουμε πληροφοριες οπου θα δειχνουν καποιους απο αυτους τους ανθρωπους να ειναι ηθοποιοι κρισεων … 


Εν κατακλειδι … η εχουμε να κανουμε με πολυ φτωχο σεναριο και σκηνοθετη ..που δεν μπορεσε να παρει μια ληψη που πουλαει στα μμε … η εχουμε να κανουμε με ψευτικες εικονες ωστε τα μμε να μην φανει οτι δεν εκαναν κανενα ρεπορταζ …πες λογω οικονομιας η οτι αλλο που δεν μπορω να σκεφτω ..η δεν ειχαμε γεγονος αλλα ασκηση..! Γιατι για μενα να μαζευτουν τα Μμε και να μην βγαλουν σκηνη που πουλαει …δεν παιζει ! Η εγινε λοιπον αλλα ατυχησαν σε σκηνοθετη δραματος .. η δεν εγινε και το σανο το ξανατρωει το κοπαδι που το πρετοιμαζουν να χασει συντομα και αλλη ελευθερια στο ονομα της ασφαλειας του !


Κλείνοντας να αφήσω ένα ίχνος στη συνείδησή μας για να μπορούμε να ακολουθούμε στο μέλλον…. χρειάζεται η συνείδηση του αμερικανού να βάζει μέσα της σιγά-σιγά την έννοια Ελλάδα με μαύρο φόντο;… υποσυνείδητα ο κόσμος εκεί να ακούει Έλληνες και να μη νιώθει τόσο είτε την αδικία είτε τη συμπόνια…. μιλάω για το αύριο…. Αφού ενδιάμεσα του μπορεί να έρθουν κι άλλα μικρά ή Μεγάλα γεγονότα που θα Έκαναν μία συνείδηση να μην είναι τόσο ευαίσθητη στο όνομα Ελλάδα!


Να θυμισω οτι ειχαμε πολυ προσφατα τα γεγονοτα στην γαζα …οπου οι νεκροι ηταν παρα πολλοι …και η κοινη γνωμη ισως να χρειαζεται ενα αντιμετρο να σταθεροποιησει την οποια απεχθεια της δημιουργηθηκε μεσα της για αυτο το γεγονος ..να θυμισω οτι σε αυτους που εχουν την εξουσια το σημαντικο ειναι η βαση .. η μαζα χωρις μυαλο που μπορει να την κανεις να αποπροσανατολιζεται αν της δημιουργησεις ..εαν σοκ και δεος …να την κανεις να ξεχνα … ολα ειναι νουμερα ..και τα νουμερα για αυτους ειμαστε εμεις … η οπως ελεγε ο αειμνηστος Πανουσης …Στην νεα ταξη πραγματων τα πραγματα θα ειμαστε εμεις !!



[Πηγή]https://katohika.gr/stranger-voice/na-doso-ta-5-cents-mou-gia-to-chthesino-epeisodio-sto-santa-fe-me-protagonisti-enan-ellina/


------------------------------------------------------------------------------ 
Ἐπιμένουμε μὲ δεύτερη ἀνάρτησι στὸ θέμα αὐτό, διότι μᾶς ἀφορᾷ ὡς Ἕλληνες, ἐπειδὴ προσπαθοῦν νὰ μᾶς περάσουν τὸ μήνυμα, ὅτι ἡ ὁπλοκατοχὴ εἶναι ἐπικίνδυνη γιὰ τὴν δημόσια ἀσφάλεια καὶ πρέπει νὰ ἀπαγορευθῆ!
Μὴ πέφτετε στὶς παγίδες τῆς Νέας Τάξεως!


 
Νὰ δοῦμε καὶ ἕνα παλαιότερο βίντεο, ποὺ ἔφερε σχολιαστὴς στὴν ἀνάρτησι αὐτή, ποὺ μᾶς δείχνει τὴν σκηνοθεσία καὶ τὰ παραμύθια, ποὺ μᾶς πουλᾶνε κάθε λίγο.

Why Is This ‘Grieving Dad’ Smiling And Laughing Before His Obviously Fake Performance?


«Τριβέλι Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!