Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

Ρουβίκωνας: Ηγετικό του στέλεχος απειλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη – «Θα στα πούμε από κοντά και σύντομα»



Λίγα 24ωρα μετά την εισβολή και τις καταστροφές στο κτίριο του ΣτΕ ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα εξαπoλύει απειλές εναντίον του Προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη. 
Το ηγετικό στέλεχος της ομάδας Ρουβίκωνας στον λογαριασμό του στο Facebook έγραψε με αφορμή την δήλωση που έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και την καταδίκη της εισβολής και των καταστροφών στο κτίριο του ΣτΕ:
«Ο Μητσοτάκης έβγαλε.. τηλεοπτικό διάγγελμα για μας. Το ακροδεξιό-νεοφιλελεύθερο υβρίδιο της ΝΔ στα καλύτερα του. Εμείς δεν βγάζουμε διαγγέλματα. Ότι είναι να πούμε στον Μητσοτάκη θα του το πούμε από κοντά και σύντομα».

Νωρίτερα είχε απειλήσει και με άλλες επιθέσεις με άλλη του ανάρτηση:
«Το ισόγειο του συμβουλίου της επικρατείας ισοπεδώθηκε. Δώσαμε ένα μήνυμα σε όλα αυτά τα λαμόγια-δικαστές που συζητούσαν εκείνη την ώρα στον δεύτερο όροφο το πετσόκομα των συντάξεων. Είμαστε ικανοποιημένοι που με τις μικρές μας δυνάμεις γίναμε έστω και για μια στιγμή η φωνή των γερόντων.Δεν έχετε δει τίποτα ακόμα…».

 

Η επίθεση στο ΣτΕ από τον Ρουβίκωνα σχεδιάστηκε σε συνάντηση αναρχικών απ’ όλη την Ελλάδα

Αυτό αναφέρει σε ρεπορτάζ της η εφημερίδα Καθημερινή. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ σε συνάντηση αναρχικών απ’ όλη την Ελλάδα, το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Αθήνα, σχεδιάστηκε η καταδρομική επίθεση στο κτίριο του Συμβουλίου της Επικρατείας, το βράδυ της Δευτέρας.
Σύμφωνα με αρμόδιες αστυνομικές πηγές, το διήμερο 19 – 20 Μαΐου φιλοξενήθηκε στο αυτοδιαχειριζόμενο θέατρο «Εμπρός» στου Ψυρρή το πρώτο τακτικό συνέδριο της Αναρχικής Ομοσπονδίας.
Σ’ αυτό συμμετείχαν μεταξύ άλλων μέλη του «Ρουβίκωνα», της Αναρχικής Συλλογικότητας Νέας Φιλαδέλφειας (ΑΣΥΝΦ) και της Ελευθεριακής Πρωτοβουλίας Θεσσαλονίκης.
Πρόκειται για τις τρεις ομάδες αναρχικών, που το βράδυ της Δευτέρας προκάλεσαν εκτεταμένες φθορές στο κτίριο του ανώτατου ακυρωτικού δικαστηρίου στην οδό Πανεπιστημίου.

[Πηγή]https://www.newsit.gr/
«Τριβέλι Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!