Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ : Τέσσερις αποκαλύψεις που θα σας συγκλονίσουν



Ο Μπουτάρης θα κατέβει υποψήφιος με το τουρκόφωνο κόμμα στη Θράκη , το Κόμμα Ισότητας Ειρήνης και Φιλίας (ΚΙΕΦ), που αποτελεί μετεξέλιξη του κόμματος «Εμπιστοσύνη», το οποίο είχε ιδρύσει ο Αχμέτ Σαδίκ.
Ο Ρουβικώνας έχει πολιτικό προϊστάμενο και αυτός είναι υψηλόβαθμο στέλεχος  από το κόμμα ΑΝΤΑΡΣΥΑ.  Στην 4η Συνδιάσκεψή της  21-4-2018 , επισφραγίστηκαν τα «συγκοινωνούντα δοχεία »

Το ΣΚΟΠΙΑΝΟ ήρθε στην επικαιρότητα για να διχαστεί η ΝΔ και στην συνέχεια , εκμεταλλεύεται από την αντιπολίτευση να για να ρίξει – απομονώσει –  την κυβέρνηση , δεδομένης της στάσης των ΑΝΕΛ
Στο 53% η αποχή εάν οι εκλογές γινόντουσαν αύριο ( από 43,84%  το 2015 ) . Στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας για παράδειγμα πέρυσι , απείχε  το 70% ενώ  φέτος καταγράφηκε ιστορικό ρεκόρ αποχής αφού το 90% και πλέον των φοιτητών γύρισε την πλάτη στις κάλπες και στις φοιτητικές παρατάξεις.
ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ

[Πηγή]http://www.triklopodia.gr/
«Τριβέλι Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!